12 november 2018

Bio Techniekdag 2018

Op 29 november 2018 organiseren Delphy, Hagranop en HAK Schoffeltechniek de 3e Biotechniekdag!

Deze dag is een gezamenlijk initiatief van adviesorganisatie Delphy, handelsbedrijf Hagranop en machinefabriek HAK. Deze dag is speciaal voor biologische telers en telers met speciale interesse in Biotechniek. 

 De Biotechniekdag is een dag waarin enerzijds de techniek van biologische akkerbouw en groenteteelt centraal staat, anderzijds is het een plek waar de biotelers elkaar kunnen ontmoeten. Tussen de machines wordt daarvoor dan ook voor de bezoekers een goede maaltijd verzorgd. De afgelopen jaren waren al een groot succes: Uit binnen- en buitenland kwamen ruim 700 (bio)telers, het enthousiasme voor een 3e Biotechniekdag is dus weer erg groot. Dit jaar zullen er nog meer bezoekers komen, vooral uit het buitenland verwachten we wederom meer biotelers, zodat het een echte dag van én voor de biotelers wordt!

Voor deze doelgroep biedt de Biotechniekdag dan ook  een goede mogelijkheid om enerzijds de belangrijkste mechanisatieontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien, én een belangrijk moment om elkaar te ontmoeten en nieuwe collega’s uit binnen- en buitenland te leren kennen. Productmanagers van De Schakel zullen deze dag ook aanwezig zijn.

Voor meer informatie: http://www.biotechniekdag.nl/

Teeltactualiteit