14 Mai 2019

Vacature medewerker Kwaliteit

Wat ga je doen?

Als Medewerker Kwaliteit ondersteun je onze kwaliteitsfunctionaris door het uitvoeren van productcontroles op onze groente en de daarbij behorende administratieve taken.

Op de afdeling komen zowel veld- als oogstmonsters binnen, je krijgt te maken met voornamelijk erwten, tuinbonen, bonen, peen en spinazie. Aan jou de taak om hierop verschillende productcontroles uit te voeren. Hierbij controleer je o.a. de hardheid van de erwten en test je bijvoorbeeld op nitraatwaarden van spinazie. Na de analyse trek je de juiste conclusies. Is het gewas klaar om geoogst te worden? Zitten er afwijkingen in de monsters? De resultaten van jouw onderzoek verwerk je in ons computersysteem SAP. Samen met onze kwaliteitsfunctionaris en aanbodmanagers bepaal je wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Naast de productcontroles verricht je diverse hand-en-spandiensten in het lab.  

Wie ben je?

Jij bent een echte ‘aanpakker’ die nauwkeurig te werk gaat. Je steekt jouw handen graag uit de mouwen en je bent flexibel. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je graag in een team. Heb jij al ervaring in de agrarische- en/of foodbranche? Dat is een pré.

Daarnaast ben je bereidt om in het hoogseizoen (medio juni tot medio augustus) af en toe op zaterdag en/of zondag te werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een gezellig, hecht kwaliteitsteam dat samen de schouders eronder zet. Het team bestaat uit drie vaste collega’s en daarnaast een aantal seizoenskrachten. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Onze organisatie heeft een platte structuur en korte communicatielijnen. Onze teelttechnieken zijn vooruitstrevend en innovatief.

Ook verstrekken we regelmatig gratis groente en fruit op de werkvloer. Vind je het leuk om dingen te ondernemen met collega’s? Word dan lid van onze personeelsvereniging!

Over ons bedrijf

Coöperatieve Telersvereniging De Schakel UA is een door de Europese Unie erkende telersvereniging, welke momenteel bestaat uit ongeveer 500 groentetelers. Deze aangesloten telers (de leden) zijn via het coöperatieve model betrokken bij de besluitvorming. Organisatorisch worden de werkzaamheden uitgevoerd binnen de teams: Teelt, Kwaliteit en Administratie.

We willen benadrukken dat we een seizoenbedrijf zijn, waarbij het hoogtepunt in de periode van begin juni tot eind september ligt. Hierdoor gaat de voorkeur naar het houden van vakantie buiten deze periode. In de winterperiode gaan wij uiteraard zeer flexibel om met de vakanties.

Solliciteren?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur je sollicitatie naar p&o@tvdeschakel.nl onder vermelding van de vacaturenaam. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met John Sesink, Teamleider Kwaliteit. Hij is te bereiken via 06-15016187.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

 

Teeltactualiteit